Ceremóniamester és esküvőszervező - Szabó Zoltán

Rólam mondták

"Sok esküvőn voltunk már, de eddig ez volt a legjobb. Egyedi volt minden, mindenkit sikerült meglepni. Sose volt ilyen jó!"
Eszti és Ricsi
"Erre még sokáig fogunk emlékezni! Még reggel a reggelinél is a táncpárbaj volt a téma. Óriási volt!"
Kinga és András
"Nagyon sokan megjegyeztek az esküvő után, rokonok es barátok is, hogy milyen jó volt a ceremóniamester, hogy összetartottad a bandát, hogy minden milyen gördülékenyen folyt, nem volt üresjárat, minden infó áramlott. Pont annyit tettél hozzá, amennyit szerettünk volna, nem voltál sok, se kevés, pont jó!!! Nem voltál látható és mégis mindig, mindenhol jelen voltál, intézkedtél, szerveztél. Úgy ment minden, ahogy kellett, mert irányítottál, levetted a vállunkról a teher nagy részét, és így arra koncentrálhattunk, amire kellett, egymásra, a vendégeinkre, a bulira. Sosem fogjuk elfelejteni, de senki más, aki azt látta. Mind megkönnyeztük."
Hajni és Gábor
2020.02.29.
"A kedves jegyeseknek, akik a szervezés előtt állnak, ha Zolit választják a nagy napukra, a legjobbat választják. Kézben tartja az eseményeket, már a szervezés pillanatától, minden igényt kielégítően, maximális figyelemmel az ifjú pár és a vendégek igényeit is szem előtt tartva, az egész eseményt a készülődéstől, a szertartásokon át a buli végéig kézben tartotta.
Még külön meglepetésről is gondoskodott, mivel abból a cukrászdából, ahol először találkoztunk, és megkérte a férjem a kezem, onnan egy kis kosár finom sütit és egy jókívánságokkal teli levelet hozott nekünk a lakodalmunkra. Még ma is libabőrös leszek, a szó legjobb értelmében, mikor arra a pillanatra gondolok, amikor átadta a meglepetést nekünk.
Ha újra élhetném a tavalyi évet, most sem döntenék másképp, az esküvőnk koordinálását egyértelműen Szabó Zoltán, ceremóniamesterre bíznám!
Férjem és én is kívánjuk, hogy még sok ifjú pár keljen egybe Zoli ”szárnyai alatt”!"
Andi és Szabi
2020.08.29.
"Nagyon izgultunk az esküvőnk miatt, főleg azért, hogy a vírus kellős közepén nehogy valami baj történjen akárkivel, amikor is az utolsó hét előtt jött a rossz hír : a vőfélyünk sajnos egészségügyi okok miatt nem tud eljönni. 10 nap volt vissza az esküvő napjáig, és bárkit hívtunk mindenki foglalt volt. Nagyon el voltunk keseredve, amikor is eszembe jutott kedves régi kollégám, Zoli, akivel már többször beszélgettünk arról, hogy ő milyen esküvői ceremóniákat csinál és milyen meglepetéseket talált ki eddig az ifjú párok számára. Nagy örömünkre kiderült, hogy tudja vállalni. Az első találkozásnál kész ötletekkel jött, nagyon segítőkész és az idő rövidségével ellentétben nagyon felkészült volt. Sokat kommunikáltunk az utolsó napokban, hála Istennek, minden flottul ment. A nagy nap számomra tökéletes volt. Bármit kértünk, intézkedett: sütiszervír, cipőragasztás, köszöntés a szülinaposoknak, hogy csak olyanokat említsek, amik nem a főbb tevékenységek közé tartoznak, egyszóval mindig ott volt, ha segítség kellett. Ez a vállunkról sok terhet levett. És a legeslegjobb pedig a játékok voltak. Mi nem ragaszkodtunk a hagyományos játékokhoz, és milyen jól tettük! Ha egyet ki kellene emelni, akkor az a táncverseny lenne, amit a násznép azóta is emleget...."
Luca és Tibi
2020.08.29.
"Hihetetlenül jó érzés visszaemlékezni a mi ÁLOMESKÜVŐNK minden pillanatára, hiszen olyan profizmussal, bonyodalommentesen vezényelted le az esküvőt, hogy nekünk nem maradt más hátra, csak hogy élvezzük azt.
Fontos volt számunkra, hogy egy határozott, de ne harsány illető irányítsa és felügyelje az esküvőnket, aki modern és elegáns vonalat képvisel. Akire bátran rábízhatjuk magunkat, és az apró dolgok miatt sem kell aggódnunk. Mindemellett legyen jófej és kedves is. Nem is gondoltuk, hogy ezt mind megtaláljuk egy személyben! A TE személyedben! Nagyon köszönünk mindent Neked még egyszer!"
Móni és Gábor
"A mi esküvőnkre 2020 októberében került sor a vonyarcvashegyi Zenit Hotelben. A helyszín adottságaihoz illő elegáns stílusú esküvőt álmodtunk meg, illetve szerettük volna, ha a lakodalom során megjelennek a hagyományos elemek és játékok, de mindezt modern, fiatalos köntösben képzeltük el. Ennek a megvalósításában kértük Zoli segítségét, akivel a helyszín által rendezett esküvői nyílt napon ismerkedtünk meg. Már az első beszélgetést követően tudtuk, hogy nyugodt szívvel rábízhatjuk a nagy napunk koordinálását, hiszen egyértelmű volt, hogy pontosan azt a stílust képviseli, amit mi kerestünk, vagyis az elegancia és a lazaság tökéletes keverékét. A szervezés során végig nyitott, segítőkész, elérhető és rugalmas volt (külön köszönet illeti, amiért kitartott mellettünk a májusról októberre való átszervezés, és a világjárvány okozta állandó változások közepette!), az esküvőnk napja pedig valóban életünk legboldogabb és egyben legvidámabb napja is volt, köszönhetően többek között a meglepetéseknek, játékoknak, amiket Zoli a násznép, de főleg a mi szórakoztatásunkra hozott. A vendégeink visszajelzése is egyöntetűen az volt, hogy ilyen jól szervezett, jó hangulatú lakodalomban még nem volt részük, mindenki kiemelte a ceremóniamesterünk munkáját. Köszönjük még egyszer is a profi hozzáállást és a rengeteg segítséget!"
Ági és Peti

Szabó Zoltán ceremómiamester

Szabó Zoltán ceremóniamester

Szabó Zoltán vagyok, ceremóniamester, valamint 7 éve esküvőszervező.

Bővebb infókat a Rólam menüpontban találsz.

A Kapcsolat oldalon minden elérhetőségemet megtalálod, ha bármilyen kérdésed lenne.

Copyright © 2021 Szabó Zoltán - hakellegycm.hu. Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram