Ceremóniamester és esküvőszervező - Szabó Zoltán

Ceremóniamester

A munkám a ceremóniamester, az esküvőtervező és a ”stand up speaker” elemeit ötvözi. Szeretek része lenni az eseménynek, a tervezés megkezdésétől az esküvői party közel végéig. Munkám során legfontosabb a jelen-lét, vagyis, hogy mindent kézben tartani és a megbeszéltek szerint irányítani.

Esküvőszervező

Mint esküvőszervező, fontosnak tartom, hogy a készülődés ideje alatt minél jobban megismerjem az illető pár világát, szokásait, történetüket. Ezek segítségével a napot rájuk szabottan építjük fel. Nem sablonokban gondolkodom, hanem a pár köré építem fel mindazt, ami hozzájuk a legközelebb áll. Célom, hogy sem az esküvő, sem az esküvői party ne egy szimpla buli érzetét keltse.
Szabó Zoltán Ceremóniamester és esküvőrendező

Szabó Zoltán

Azon dolgozom, hogy a pár és a vendégek is élményeket kapjanak és nem utolsó sorban, hogy egy valódi mérföldkő legyen az életükben az a nap, amire mindenkinek jól esik majd visszaemlékezni. A többi szolgáltatót igyekszem összefogni és segíteni abban, hogy csapatként dolgozzunk és ezzel megkönnyítsük egymás munkáját.

Összegzésképp számomra a sikeres esküvő három pillér szilárdságán alapul:

a pár - a vendégek - a szolgáltatók

Ha létrejön az összhang, semmi nem állhat útjába a boldogító igennek.
Copyright © 2021 Szabó Zoltán - hakellegycm.hu. Minden jog fenntartva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram